marriage-825235_640.jpgPartnereim

Ide gyűjtöm azokat a partnereimet, akik kedvezményeikkel, szolgáltatásaikkal hozzájárulnak az Okos tanuló közösség összetartó erejéhez. Felajánlásaik által még különlegesebbnek érezhetjük magunkat.

Partnereket keresek!

Ha bármilyen termékkel, szolgáltatással rendelkezel, ami a tanulással, vagy a tanuló szülő kikapcsolódásával kapcsolatos, és szeretnél hozzájárulni közösségünk építéséhez, jelentkezz bátran. Szeretettel várunk! 

Partnereim

1. ANYAHAJÓ


anyahajo.jpgNagy boldogság számomra, hogy bemutathatom Nektek az Okos tanuló - okos szülő első együttműködő Partnerét: az AnyaHaJó-t. Amikor először találkoztam az AnyaHaJó oldalával, azonnal tudtam, hogy lelkes követője leszek. Amikor az oldalam elindult, akkor még szorosabb együttműködésre vágytam. Szerencsére, az AnyaHaJó kapitánya nem ellenezte, hogy együtt érjünk révbe. :)

Miről is szól az AnyaHaJó?
Azért jött létre, hogy az Anyukák választ és segítséget kapjanak az anyasággal, gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseikre, kétségeikre, gondolataikra és érzéseikre. Hogy megkapják a kellő figyelmet és bátorítást, és nagyobb önbizalommal nyúljanak egy-egy nevelési helyzethez. Hogy az ötleteik és terveik ne maradjanak megvalósítatlanok. Hogy meghallgassák és támogassák őket.

Az AnyaHaJó programjai várandós, gyermeket tervező vagy kisgyermekes anyukáknak szólnak. Lehetőség van egyéni vagy csoportos foglalkozásra, személyes vagy online tréningen való részvételre. Minden program abban támogat Téged, hogy még jobb anyává válj.

Az AnyaHaJó kapitánya, G. Papp Júlia (Julcsi) tanár, tréner, kommunikációs szakember, cukrász, író és coach. Egy rendkívül sokrétű és segítőkész anyuka. Foglalkozásaival segíteni szeretne, hogy a lelked végre megnyugodjon. A következő programokon találkozhatsz vele:

- > Élő tréningek:

Szeretlek hiszti

Anti-bünti

- > Online tréningek

Szeretlek hiszti

Jó anya vagyok

- > Csoportos foglalkozások

Anyasimogató – ahol kibeszélgetheted magad

Hajókürt – énekelj, táncolj, improvizálj

- > Anya-coaching

négyszemközti beszélgetés

Csupa olyan program, ami lehetőséget nyújt arra, hogy az anyukák elhiggyék, már most igazán jó anyukák, és ha néha hibáznak is, van esély jóvátenni és jobbá válni.

Ha szeretnétek az AnyaHaJó-ra felszállni, kukkantsatok rá a menetrendre és váltsátok meg a jegyeiteket valamelyik programra. Itt találtok bővebb információkat a közelgő eseményekről.

http://anyahajo.hu/

A különösen jó hír pedig az, hogy az Okos tanuló - okos szülő közösség tagjai 1000 Ft kedvezményt kapnak, ha június 30-ig jelentkeznek az AnyaHaJó  - Szeretlek Hiszti! - online tréningjére. A kupon elérését hamarosan felteszem.

Szeretettel ajánlom Mindenkinek!

 

13211030_1181917565159770_169831605_o.png

Okos30 tanfolyam

Iratkozz fel az Okos30 ingyenes online tanulásmódszertani tanfolyamomra

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

13199466_1181917628493097_741648826_o.png

Okos szülők tanulástervező

Kérem a tanulástervezőt és a hatékony tanulási tippeket.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Partnereim

AnyaHajó

anyahajo.jpg

Gyerekzsivaj

zsivaj.jpg

Az oldalon szereplő képekkel és minden tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva. A tartalmak felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges.